ÜRÜNLER


İÇERİK

   Firmamız 01.01.2004 yılında yenilikçi ve dinamik bir firma olarak kurulup yazılım, internet hizmetleri ve danışmanlık hizmeti ile bu sektörde çalışmalarına başlamıştır.
   Şirketimizin faaliyet konusu web tasarımı, grafik tasarım ve yazılımdır. Müşteri talepleri doğrultusunda özel tasarımlara da cevap verebilmekteyiz. Kurulduğumuz günden bu yana hedefimiz müşteri tatminini sınırsız olarak sağlamak oldu. Bu günde bunu en iyi şekilde sağlamaya çalışıyoruz. Amacımız en iyi kalite ve hizmeti sunmakla beraber siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.
   Fiyat uygunluğu ve dürüst çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan firmamız bünyesindeki tecrübeli satış elemanları, personeli ve müşteri temsilcileri vasıtası ile satış sonrası hizmette de sizleri zor durumda bırakmayacak şekilde ekonomik çözümler üretilmesinde ve hizmetin tarafınıza en hızlı şekilde ulaştırılması konusunda tüm enerjisi ile çalışmaktadır.


Detaylı Bilgi

Web sitenizi son zamanlarda gözden geçirdiniz mi? İş dünyasındaki yerinizi yıllar önce alıp birde web sitesi ile internet üzerinden insanlara ulaştınız. Bununla birlikte uzun zamandır güncellemediğiniz, sizi ve imajınızı artık tam olarak yansıtmayan, artık yeterince dönüş alamadığınız bir web siteniz var. Eğer web siteniz bu durumda ise web sitenizi yeniden oluşturmayı düşünmenizin gelmiş demektir. Nasıl yeniden tasarlıyoruz? RSM Dizayn, uzmanlık alanlarından olan yeniden web sitesi tasarlama hizmetini verirken şirketinizin veya markanızın pazarlama stratejisini ve iş yöntemlerini de destekleyen çekici, kullanıcı web siteleri hazırlar.
Yeniden web sitesi tasarlatırken elbette hedeflerinizin ve beklentilerinizin yüksek olduğunu bilerek sizlere buna dair "Sitenizin hedef kitlesi kim", "Hedeflediğiniz site ziyaretçileri için en önemli bilgiler nelerdir", "Proje sonunda insanlar sizin hakkınızda neler düşünmeli" gibi sorular sorarak başarıyı şansa bırakmayız. İlk önce internetten bakarlar Güçlü bir şirket imajı geliştirdiniz yada geliştirmek istiyorsunuz fakat internetteki imajınız için yeterli yatırım yaptığınızdan emin değilsiniz. Tüketicilerin bir şirketin kendisi, ürünleri ve hizmetleri hakkında bilgi edinmek için başvurduğu ilk kaynak artık internet. Şirketinizin web sitesinin yeniden tasarlanmasının birçok faydası olacağını düşünün ve iletişim formumuzu doldurarak bizlere ulaşın.
 


Detaylı Bilgi

Web tabanlı bir yazılımınız var ve oldukça başarılı olduğunu düşünüyorsunuz. Ne kadar başarılı bir yazılım ortaya çıkarırsanız çıkarın, kullanıcılar sadece ön yüzü görür. Arayüzü işlevsel ve göze hoş görünmeyen bir tasarım ile yüksek beklentilerinizi malesef karşılayamazsınız. Arayüz tasarımında özellikle dikkat ettiğimiz konular ise şunlardır. * Kolay erişilebilirlik (Accessibility) * Ziyaretçi ve kullanıcı profili * Sayfa kullanımında maksimum fayda * Gereksiz görsel kullanımından kaçınmak ve ziyaretçinin göz zevkini küçüğe almamak. * Hızlı ve kolay erişim Bugüne kadar birçok yazılıma arayüz , banner tasarımı, ikon tasarımı, sayfa şablonu oluşturma gibi konularda hizmet verdik. Çoğunlukla firmalardan gelen talepler üzerine yazılım arayüzlerine referanslarımızda yer veremeyebiliyoruz.


Detaylı Bilgi

Daha önce bir web uygulaması yazdırıp iyi yada kötü birçok deneyim yaşamış olabilirsiniz. Özel web uygulamaları ile daha etkili bir hale getirmenin sizin için olmazsa olmaz ve ilk planda olduğunu anlayan doğru bir çözüm ortağına ihtiyacınız vardır. Doğru uygulanmış web uygulamaları; maliyet, zaman ve işgücünden tasarruf etmenizi sağlayarak uzun vadede rekabet avantajlarını elinizde tutmanızı sağlar. Müşterilerimiz Rsm Dizayn ile çalışarak uygun maliyetli web yazılım hizmetleri alacaklarından emin olabilirler.   Web uygulamalarına bakışımız Rsm Dizayn web uygulamaları oluşturmanın zahmetli ve sizlerin bu konu üzerine önemli bir yatırım yaptığınızın farkında olarak sizlere sağlam kullanımı kolay ve güvenli web uygulamaları hazırlar. Titizlikle geliştirdiğimiz web uygulamaları ile işinizdeki ihtiyaçlarınızı karşılarız. Yazılımı oluşturmaya başlamadan evvel sizin halihazırdaki yöntem ve bilgilerinizi ayrıca isteklerinizi dinleriz. Sizlere iş modeliniz ile ilgili detaylı projemizi sunduktan sonra oluşturacağımız yazılım ile karlılığınızı artırmayı, büyümenizin önündeki engelleri gidermeyi ve rekabette avantajlı konuma gelebilmenizi sağlamayı hedefleriz. Bu süreçte; ihtiyaçlarınızın açık yazılı projesini oluşturur, yazılım işlevlerini detaylıca açıklar, gelinen her aşamada sizleri bilgilendiririz. Uygulama bittiğinde sizlerin yeni yazılıma uyum sürecine geçişinizi destekler ve kullanım için gerekli eğitimleri veririz. Uygulama hayata geçtikten sonrada ayrıca geliştirme hizmetleride veriyoruz. Sizin de bir web uygulamasına ihtiyacınız var ise nasıl yardımcı olabileceğimizi görüşmek için hemen bize ulaşın.


Detaylı Bilgi

Web sitenizin içeriğinin site yayına açıldığı an artık web sitesi içeriği ile ilgili işlemlerin bittiğini düşünerek büyük bir yanılgıya düşersiniz. Web sayfanızın başarısını arttırmak, mevcut ziyaretçiler ile yeni ziyaretçileri çekebilmek için, içeriğiniz her zaman yeni ve güncel olmalıdır. Halihazırda statik web sitelerinizin güncelleme hizmetlerini bizler vermekteyiz. Ancak web içerik yönetim yazılımımız olan SuperWCMS ile teknik anlamda fazla bilginiz olmasa dahi yeni içerik oluşturup var olan içerikleri de düzenleyebilirsiniz. İçerik Yönetim Yazılımımız ile Güncelliğinizi Koruyun Rsm Dizayn tarafından geliştirilen içerik yönetim uygulaması olan SuperWCMS sağlam, ölçeklendirilebilir ve yüksek seviyede özelleştirilebilir bir sistemdir. İçerik yönetim sistemimiz oldukça geniş bir uygulama düzleminde güncel içeriği koruyan, iş imkanlarını, haberlerinizi, etkinlik takvimini güncelleyebileceğiniz , indirim ve kampanyalarınızı duyurabileceğiniz, online ürün katalogları oluşturabileceğiniz ve mevcut ürünleri güncelleyebileceğiniz bir yapıda hazırlanmıştır. İçerik yönetim sistemimizin kullanım alanları sınırsız ve tatmin edici sonuçlar üretir. Güvenli ve şifre korumalı alanınızda web yönetim aracımız Super WCMS ile içeriğinizi güncel tutarsınız. Web içerik yönetim aracımız SuperCWMS size eşsiz bir yönetim hazzını yaşatırken yatırımınızı minimize ederek sitenizi tamamen kontrol edebilmenizi sağlar. Web sitenizi kontrol edebildiğiniz sürece güncel ve yeni kalırsınız. Sizde içeriğinizi sınırsız olarak kontrol etmek istiyorsanız hemen bugün bizimle irtibata geçin.


Detaylı Bilgi

Facebook  ve Google'da Reklam vermek istiyorsanız Adwords hizmetinin satın alımı takip işlemlerini bizimle bir web projesinde birlikte çalışan müşterilerimize ücretsiz olarak yapıyoruz. İnternet Marketing Pazarlama programınızın etkili bir şekilde çalışması için internet pazarlamacılığına önem vermeniz artık kaçınılmazdır. Günümüz pazarının oldukça sert ve rekabetçi yapısında doğru ve kapsamlı şekilde oluşturulmuş bir pazarlama programı için her aracı kullanmak zorundasınız. Arama motorları optimizasyonu, E-mail pazarlamacılığı, online reklamlar, tıklama başı ödeme reklamları, mikro ürün yada kampanya siteleri gibi internet pazarlama araçlarını kullanarak tüketici tepkisini artırabilir ve markanızın adını yaygınlaştırabilirsiniz. İlk olarak internet pazarlamacılığı ile ölçülebilir bir pazarlama aracına sahip olursunuz. Uygun bir stratejiyle klasik pazarlama kampanyalarının maliyet yükünü azaltıcı internet üzerinden kısa süreli kampanyalar düzenleyebilir, bu trafiği yönetebilir, tıklamaları müşteriniz haline dönüştürebilir, sonuçlarını kolaylıkla takip edebilirsiniz. Klasik reklamlara oranla internette yayınlanan reklamların üstün yönleri vardır. Bunlardan en önemlisi ise internet reklamlarının ölçülebilir olmasıdır. Harcadığınız paraya karşılık sağladığınız artı değeri çok detaylı veriler ve istatistikler elde ederek takip edebilirsiniz. Belirli kullanıcılar veya belirli bir kesime, lokasyona hitap edebilir, belirlediğiniz gün ve saatlerde reklamlarınızın yayınlanmasını seçebilirsiniz. Son derece düşük maliyetli internet reklamlarının etkinliği ise son derece yüksektir. Rsm Dizayn, yatırımınızın ölçülebilir geri dönüşümünü sağlayan internet hizmetleri sunmaktadır. İnternet pazarlamacılığında başarıyı hangi arama motoru kelimelerinin size dönüş sağlayacağı, müşterilerinize hangi özel teklifler sunar iseniz tıklanma oranlarınızın artacağını ve akılda kalıcı bir kampanyayı nasıl düzenlemeniz gerekir sorularına çözümler oluştururken en büyük yardımcınız olmaya gayret gösterir.


Detaylı Bilgi

Google Analytics ise kısaca sitenizin ziyaret durumunu ölçen istatistikler sağlayan güvenilir bir hizmettir. Yine bize web sitesi yaptıran müşterimize bu işlemleride sizin adınıza ve sizin hesabınıza biz tamamlayıp web sitenize sayaç kodlarını yerleştiriyoruz ve sizin kullanıcı adınız ve şifrenizle bir hesap alıp size devrediyoruz. İnternet Marketing Pazarlama programınızın etkili bir şekilde çalışması için internet pazarlamacılığına önem vermeniz artık kaçınılmazdır. Günümüz pazarının oldukça sert ve rekabetçi yapısında doğru ve kapsamlı şekilde oluşturulmuş bir pazarlama programı için her aracı kullanmak zorundasınız. Arama motorları optimizasyonu, E-mail pazarlamacılığı, online reklamlar, tıklama başı ödeme reklamları, mikro ürün yada kampanya siteleri gibi internet pazarlama araçlarını kullanarak tüketici tepkisini artırabilir ve markanızın adını yaygınlaştırabilirsiniz. Faydaları ; İlk olarak internet pazarlamacılığı ile ölçülebilir bir pazarlama aracına sahip olursunuz. Uygun bir stratejiyle klasik pazarlama kampanyalarının maliyet yükünü azaltıcı internet üzerinden kısa süreli kampanyalar düzenleyebilir, bu trafiği yönetebilir, tıklamaları müşteriniz haline dönüştürebilir, sonuçlarını kolaylıkla takip edebilirsiniz. Klasik reklamlara oranla internette yayınlanan reklamların üstün yönleri vardır. Bunlardan en önemlisi ise internet reklamlarının ölçülebilir olmasıdır. Harcadığınız paraya karşılık sağladığınız artı değeri çok detaylı veriler ve istatistikler elde ederek takip edebilirsiniz. Belirli kullanıcılar veya belirli bir kesime, lokasyona hitap edebilir, belirlediğiniz gün ve saatlerde reklamlarınızın yayınlanmasını seçebilirsiniz. Son derece düşük maliyetli internet reklamlarının etkinliği ise son derece yüksektir. Rsm Dizayn, yatırımınızın ölçülebilir geri dönüşümünü sağlayan internet hizmetleri sunmaktadır. İnternet pazarlamacılığında başarıyı hangi arama motoru kelimelerinin size dönüş sağlayacağı, müşterilerinize hangi özel teklifler sunar iseniz tıklanma oranlarınızın artacağını ve akılda kalıcı bir kampanyayı nasıl düzenlemeniz gerekir sorularına çözümler oluştururken en büyük yardımcınız olmaya gayret gösterir.


Detaylı Bilgi

Google site haritası kodlarını da sitenize ekleyip aramalarda daha güçlü sonuçlar almanız için elimizden geleni yapıyoruz. Yine bize web sitesi yaptıran müşterimize bu hizmet de ücretsizdir. Seo Danışmanınız Olmak İstiyoruz SEO danışmanı eşliğinde arama motorlarında yüksek sıralama elde etmek isteyenler için sunduğumuz bu hizmet ile hem web sitenizi yükseklere taşıyacak hem de seo konusunda tecrübelerimizden faydalanacaksınız. İhtiyaçlarınız doğrultusunda bir web sitesi edinerek yayınlamaya başladınız, fakat dilediğiniz ziyaretçi sayısını yakalayamadığınız için beklediğiniz talebi oluşturmıyosunuz, ancak cebinizden çıkan paranın size geri dönüşü olmalı; ama nasıl? Seo danışmanı olarak bizimle ilişkiniz tam bu noktada başlıyor. Siz içinde bulunduğunuz durumu toparlamak istiyorsunuz biz ise tecrübelerimizi çalışmaya dönüştürecek bir çalışma alanı, amaçlarımızın kesiştiği yerde bereber hareket ederek SEO çalışmalarınızı birlikte yürütmeye ne dersiniz? SEO Danışmanlığı Hizmetinden Bahsedelim Web sitenizi SEO uzmanımız eşliğinde, hedeflediğiniz yüksek sıraya tırmandırmak hiç zor değil. Öncelikle web sitenizin eksiklerini tespit eder, iç SEO bakımından güçlü bir forma sokabilir, dış SEO çalışmasıyla destekleyerek sitenizi popüler hale getirebiliriz. Web sayfanız geri dönüşlerle getiri sağlayacak duruma geldiğinde arama motorlarında tökezlemeden devam etmeniz için size danışmanlık hizmeti sunarız. Bu danışmanlık sayesinde hataya düşmekten kurtularak arama motorlarında hak ettiğiniz yerde kalırsınız.

SEO Danışmanı Olarak Size Ne Kazandırıyoruz Web sitenizin sağlık durumunu sürekli kontrol altında tutmalısınız ki otoriteniz değersizleşmesin. Bu kontrolleri sağlamak için belli SEO araçlarına ihtiyaç duyacaksınız ve bu araçların maliyetleri oldukça yüksek olduğundan tek bir site için kullanmak pek akıl karı bir iş değil. Bu tipteki araçları bir den fazla siteye hizmet üreten bizim gibi SEO ajansları kullanırlar, bu araçlara hiç bir ücret ödemeden bizim aracılığımızla raporlar alabilir, sitenizin eksiklerini hatalarını danışmanlığımız sayesinde giderebilirsiniz. Bu hizmetimiz sayesinde optimizasyon araçlarına ve backlink kontrol sitelerine ücret ödemeden bu aşamayı atlatıp minimum giderle web sayfanızı güçlendirirsiniz.


Detaylı Bilgi

Web sitenizin başarısı için alan adı (domain) ve sunucu (web hosting) hayati önem taşımaktadır. Bu hizmetleri alırken dikkatli olmak gerekmektedir. Türkiye'nin en hızlı çıkış hızına sahip hostingimizde bizlere web sitesi yaptıran müşterilerimize uygun maliyetler ile barındırma hizmeti sağlıyoruz.


Detaylı Bilgi

Alan adı online pazarlamacılık stratejisi düşünüldüğünde en önemli hususlardan biridir. Alan adınızın yazımı, söylenişi, kolay olmalı ve işinizle bir ilişkisi olmalıdır. Hatırlanması zor isimlerden kaçınılmalıdır. Sizler için en uygun alan adını bulabilmek için çalışırız. Alan adı satın alırken nelere dikkat etmelisiniz? Alan adı tescili çok ucuza alınabilir olsa da alan web sitenizin herşeyidir. Alan adınızın yönetimi mutlaka sizin kontrolünüzde olmalıdır.
Sağlıklı bir alan adı yönetimi ismi kendinizin almasıdır.
Alan adını aldığınız yerde oluşturuğunuz panel şifrelerini özenle saklayınız. Başkalarıyla paylaşmanız gerekirse dikkatli olunuz.
Alan adı bilgilerinizin sizin adınıza olmasına özen gösteriniz.
İsme ait iletişim ve e-mail bilgilerinin çalışır ve size ait olmasına dikkat ediniz.
Alan adınızın süre bitimini kendiniz takip ediniz, Sizinle iletişim kurulmazsa gerekli uyarıyı firmaya yapınız. Domain düştükten sonra ilk 45 günlük zamanda 10 kat cezalı ödeyebilirsiniz. Süresi dolan alan adı başkası tarafından alınabilir.  
Hizmetlerimiz  
Web Tasarım Web Tasarım
Flash Web Sitesi
Web Sitesi Yenileme
Arayüz Tasarımı
Banner Tasarımı
Facebook Uygulamaları
Grafik Tasarım Grafik Tasarım
Kurumsal Kimlik ve Logo Tasarımı
Basılı Medya
Dinamik Web Uygulamaları Dinamik Web Uygulamaları    


Detaylı Bilgi

Site içi güncellemelerinin bizim tarafınızdan gerçekleştirilen sistemdir. Özellikle içeriği çok sık değişmeyecek ve sayfa sayısı çok fazla olmayan web sitelerinde statik web sayfalarının kullanılması daha basit bir yapıya gereksinim duyması sebebi ile tercih edilir. Ürün ekleme çıkarma fiyat listeleri v.b. ihtiyaçlarınız yok ise Statik web sitesi size daha uygundur. Tasarımı daha esnek ve zengindir, Dinamik sayfalara göre yapım maliyeti daha düşüktür. Bu tip sitelerde sizin siteyi yönetebileceğiniz bir admin paneli yoktur. Statik Web Sitesi Avantajları

  • En basit web sunucu yapısının yeterli olması
  • Hosting (barındırma) maliyetinin düşük olması
  • Az sayfalı web sitelerinde daha ekonomik çözüm
 
Statik Web Sitesi Dezavantajları
  • Yönetim ve Güncelleme zorluğu
  • Yeni web sayfası eklendiğinde tüm sayfaların yeniden işlenmesi zorunluluğu
  • Web tasarımcıya bağımlılık


Detaylı Bilgi

RSM Dizayn iş modelinize uygun güzel görünümlü, animasyonlar ile zenginleştirilmiş site kullanıcı ve ziyaretçilerinizin dikkatini çeken ve beğenisini kazanan, flash web siteleri, flash uygulamaları tasarımı ve geliştirme hizmetleri vermektedir. Markanızı desteklemek, güçlendirmek için klasik bir sitede veya CD / DVD uygulamalarında da flash uygulamalarını kullanırız. Flash web sitesi tasarımının her web sitesi uygulaması için uygun olmadığını belirtmek gerekir. Bu yüzden eğer pazarlama stratejinizde en uygun çözüm flash web tasarımı yada uygulamaları ise, başarıyı yakalamanız için doğru çözümleri geliştiririz. Ayrıca arama motorlarına uygun çözümler üretmek istediğimizden dolayı, pazarlama planınınıza en uygun kullanımı sağlayacak flash web sayfası tasarımına müşterilerimizle birlikte karar veririz. Örneğin kurumsal bir websiteniz olmasına rağmen ürettiğiniz yeni bir ürün için mini bir flash sitesi düşünebilirsiniz. Kurumsal sitenizden de bu mini ürün flash sitenizi duyurup link vererek mini flash web sitenizin başarısını arttırabilirsiniz. Yada sayfanız açıldığında üstte bir katmanda hareketli bir karakter ile ziyaretçilerinizi ilk etapta yönlendirmek istediğiniz alanlara çekebilirsiniz. 
 


Detaylı Bilgi

Firmadan firmaya ifadesinin kısaltılmış hali B2B’dir. B2B pazarlamada, bir firmanın ürün ve hizmetleri diğer firmalara pazarlanır. B2B pazarlamaya örnek olarak; reklam ajansları, hosting hizmetleri ve grafik tasarım hizmetleri, ofis mobilya üreticileri verilebilir. Firmadan firmaya ilişkiler giderek geliştirilmeye devam ediyor. B2B (Business to business) firmadan firmaya yapılan e-ticaret modelidir.  Ülkemizde de en sık kullanılan e-ticaret modelleri arasındadır. Bir firmanın kendi bünyesinde veya farklı firmaların birbiri arasında yaptığı e-ticareti ifade eder. B2B e-ticaret modelinde alıcı firmalar ve satıcı firmalar aynı web sitesinde buluşurlar. B2B platfromları satmak istenilen ürün ve hizmetlerin online olarak sergilendiği, anlatıldığı e-ticaret portallarıdır. Bu platformlarda fiyat sunma, teklif alma ve verme gibi işlemler gerçekleştirilebilir. Yine aynı şekilde alıcı firmalar da satıcı firmaların fiyat ve tekliflerini değerlendirme olanağı bulurlar. B2B platformları sektöre özel belirli kategorilerde de olabilirken aynı zamanda tüm sektörleri de içerebilmektedir. B2B Platformları ücretli ve ücretsiz olamk üzere ikiye ayrılabilir. Ücretli platformların kısmen ücretsiz hizmet ve ürün sergileme alanları da olabilmektedir. B2B e-ticaret platformlarına örnek olarak www.alibaba.com, www.kompass.com ve www.tradeturkey.com örnek verilebilir.


Detaylı Bilgi

Adres : Mustafa Kemal Paşa Mh. Karataş Sk. No:36/2 Avcılar / İstanbul - TR
Telefon .: +90 (212) 428 01 52 pbx
Fax.: +90 (212) 428 01 53
E-Mail.: info@idealmimarlik.com
Web Adresi.: http://www.idealmimarlik.com


Detaylı Bilgi

HABERLER

ADODB.Recordset error '800a0cc1'

Item cannot be found in the collection corresponding to the requested name or ordinal.

/tag.asp, line 281